La Sportiva TX4 Mid GTX dámske topánky, hnedá

Cena: 130 

Predám turistické topanky La Sportiva TX4 Mid GTX vo veľkosti 40. Kupované v septembri 2023, teda ešte sú v záruke. Trikrát vyskúšané, ale nesadla mi veľkosť. Topánky sú veľmi pohodlné.

https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/obuv/turisticka-obuv/polovysoka-turisticka-obuv/la-sportiva-tx4-mid-gtx-damske-topanky-hneda-p273675.html?variant=671588&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwxqayBhDFARIsAANWRnT8UHVr_53pflcmUikskfSTkOmJ03xJTJktv7DOPQreblkpLNfzwHoaAmC9EALw_wcB

Dámska kožená členková obuv od firmy La Sportiva navrhnutá pre dokonalú oporu a stabilitu behom náročných výstupov na horách, napriek tomu prekvapujúco pohodlná pre každodenné nosenie. Vďaka podrážke s výbornou trakciou a lezeckou špičkou je ideálna do technického terénu a na via ferratu. O vodeodolnosť sa postará Gore-Tex® Extended membrána. Obuv disponuje torznou tuhosťou vďaka STB Control System™. Oderu a okopaniu bráni gumová obsádzka okolo špičky a päty. Optimálny záber na rôznom povrchu zaistí podrážka Vibram® Mega-Grip. Impact Brake System® účinne tlmí nárazy, zaisťuje optimálnu trakciu a bezpečne drží v svahovitom teréne.

Pohlavie: Dámske
Druh športu: turistika
Veľkosť: 40

list Spolu inzerátov: 1
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 278
keyboard_arrow_up