Pozvánka: Tvrďák Bratislava - poriadna nálož na prekážkach

Už 23. júna nás čaká poriadna výzva - preteky cez prekážky, ktoré preveria našu psychickú aj kondičnú prípravu.

Samotný názov nám poukazuje na charakter týchto pretekov. Tie sa budú konať 23. júna neďaleko Bratislavy v Čunove-Divoká Voda. Vybrať si budeme môcť z dvoch trás, ktoré preveria našu fyzickú kondíciu, ale aj silu bojovať. Okrem samotných pretekov je možnosť sa kvalifikovať aj na majstrovstvá sveta v Kalifornii, poďme sa teda spolu pozrieť na propozície pretekov.

Tvrďák Bratislava 2024Tvrďák Bratislava

Prihlásenie

Pravidlom pri väčšine pretekov je registrácia pretekárov cez online systém, ktorý urýchli všetky procesy samotnému organizátorovi. Štartovné do 15. júna je v sume 18 alebo 55 €, ktoré sa odvíja od dĺžky trasy. Neskôr na mieste bude suma za štartovné 20 alebo 60 €. Prezentácia bude prebiehať v areáli Divokej Vody, kde bude pripravené kompletné zázemie pre pretekárov s celým servisom. Miesto je vzdialené od Bratislavy 20 kilometrov a na miesto premáva autobus s číslom 90.


Trasy

V ponuke nájdeme dve trasy s dĺžkou 1 a 5 kilometrov. Prvá spomínaná ponúkne až 18 prekážok a druhá 25, čo sú rovnaké parametre ako v Košiciach. Prekážky sú rôznych typov a tie preveria naše odhodlanie pokračovať v samotných pretekoch.

Tvrďák Bratislava 2024Tvrďák Bratislava

Program

Presne o 10:00 hodine štartujú deti od 8 do 14 rokov a neskôr od 11:00 je na rade prvá vlna Tvrďák Tsunami a neskôr vlny 2 až 6. O 13:00 si môžeme pozrieť Tvrdé hry a po 15:00 poobede nás čaká vyhlásenie výsledkov. Okrem toho môžeme počas voľnej chvíle podporiť pretekárov na trati a porozprávať sa v kruhu rovnako zapálených pretekárov.

Tvrďák Bratislava 2024Tvrďák Bratislava

Bodovacia súťaž

Keďže toto nie sú jediné preteky zo série Tvrďák, na každých pretekoch zbieraš body a po ukončení celej série, ak nazbieraš aspoň 100 bodov, dostaneš extra medailu Tvrďák v slovenskej trikolóre. Viac informácií nájdeš v záložke bodovacia súťaž.

Tvrďák Bratislava

Kvalifikácia na MS v Kalifornii

Ak máš veľké ambície, makáš na sebe a každý tréning berieš poctivo, máš možnosť kvalifikovať sa na majstrovstvá sveta v Kalifornii. Tvrďák Bratislava sú kvalifikačné preteky a prvých 5 pretekárov v absolútnom poradí získava miestenku na tieto majstrovstvá.

Košice nám už ukázali pravú tvár pretekov a ak máš chuť napraviť si svoje vlastné ciele, rozhodne navštív Bratislavu a prekonaj sám seba. Neváhaj a vyskúšaj si dať poriadne do tela. Viac informácií nájdeš na stránke podujatia.
Zdroj fotografií: tvrdak.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?

Tvrďák Bratislava

calendar_today 23. 6. 2024
label Ostatné
place Divoká Voda, Čunovo (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Tvrďák Košice - prekonaj sám seba

Pozvánka: Tvrďák Košice - prekonaj sám seba

Osobné výzvy a prekonávanie samých seba, aj o tom je tento beh cez prekážky. Porazme sami seba.
Rozhovor: O Karpatskej vandrovke – výzva pre turistov, podpora pre východ

Rozhovor: O Karpatskej vandrovke – výzva pre turistov, podpora pre východ

Príď zažiť dobrodružstvo v divočine Volovských vrchoch a podporiť dobrú vec.
Z 0 na maratón za 83 dní - ako som zvládol maratón pod 4 hodiny?

Z 0 na maratón za 83 dní - ako som zvládol maratón pod 4 hodiny?

Životné výzvy sú neoddeliteľnou súčasťou života. Mojou výzvou bolo zvládnuť maratón, na ktorý som trénoval 83 dní. Ako táto výzva dopadla?
keyboard_arrow_up