Pozvánka: MTHIKER Kordícky Extrém - trailová nálož v Kremnických vrchoch

Pozvánka: MTHIKER Kordícky Extrém - trailová nálož v Kremnických vrchoch

Poď si s nami zabehnúť jeden z najkrajších trailových behov na Slovensku už 20. júla v Kordíkoch.

Kordícky Extrém sme si pretekovo užili už aj minulý rok a toto podujatie, ktoré je súčasťou Marathon Tour, si získalo naše srdcia. Nádherné prostredie Kremnických vrchov, úžasná atmosféra, skvelá organizácia a trať, ktorú treba zažiť. Stali sme sa hrdým titulárnym partnerom podujatia a už sa nevieme dočkať, kedy si to znova zopakujeme!


Tešiť sa môžeš na množstvo bežeckých tratí pre všetky kategórie a dobrá nálada bude vládnuť počas celého dňa priamo v obci Kordíky. Čaká na teba guláš a medaila v cieli, hudba, zábava, žrebovačka či darčeky a čakáme ťa aj my v našom MTHIKER stánku.

Pripravili sme si pre teba testovačku bežeckých topánok od Inov-8, stačí k nám prísť a vybrať si topánky, v ktorých môžeš pokojne aj odbehnúť preteky. Otestovať môžeš aj okuliare Alba Optics a pripravené budú aj ďalšie bežecké potreby či výživa.

Neváhaj a prihlás sa

Na preteky sa môžeš prihlásiť online do 18.7.2024 na stránke organizátora alebo osobne v piatok 19.7.2024 (Europa SC, Banská Bystrica, v čase od 16:00 do 18:00), či priamo na mieste pretekov v sobotu 20.7.2024 (OÚ Kordíky, v čase od 8:00 do 9:30). Kapacita je stanovená na 1 000 pretekárov.


Štartovné je do 18.7. 10 € (beh na 800 m) a 20 € (ostatné trate) alebo 15 €/25 € osobne. V cene štartovného je zahrnuté štartovacie MTHIKER vrecko so samými mňamkami, medaila, šatne, uschovanie osobných vecí, občerstvenie na trati aj v cieli, zdravotná služba a takisto môžeš vyhrať exkluzívne ceny v záverečnom žrebovaní.

Prezentácia pretekárov prebehne osobne v piatok 19.7.2024 (Europa SC, Banská Bystrica od 16:00 do 18:00) alebo v sobotu 20.7.2024 (od 8:00 do 9:30 v miestnosti na OÚ Kordíky). Pozor, najdlhšia trať štartuje už o 8:30.


Trate pre hobíkov aj makačov

Čo sa týka tratí, je si z čoho vyberať a každý si nájde to svoje. Pre deti od 6 do 12 rokov je pripravený okruh obcou a okolím s dĺžkou 800 m. V ponuke je aj 5,3 km okruh „na pohodu“ v chládku lesa vhodný pre hobby bežcov a mládež od 13 rokov.


Ak máš v nohách už niečo odbehané a máš aspoň 16 rokov, je tu pre teba 11,7 km okruh, ktorý vedie zvážnicami a lúkami, no popasuješ sa aj s náročnejšími stápaniami a zbehmi. Ozajstnou výzvou je 26,4 km dlhý okruh s prevýšením 1 100 m, na ktorom si dáš poriadne do tela, no tešiť sa môžeš aj na krásnu prírodu a výhľady. Minimálny vek na túto trať je 18 rokov a povinnou výbavou je aspoň 0,5 l vody. Vidíme sa s niekým na štarte?


Paličky si so sebou neber, keďže na žiadnom z behov nie sú povolené. Takisto nie je povolené behať so psom. Na tratiach budú pripravené občerstvovacie stanice a po dobehnutí do cieľa získavaš účastnícku medailu. Ak zvládneš kráľovskú disciplínu na 26,4 km, tešiť sa môžeš aj na darček v cieli.

V našom kalendári nájdeš podrobné propozície a registrovať sa môžeš na tomto odkaze. Tak čo? Vidíme sa na štartovej čiare?
Zdroj fotografií: redakcia MTHIKER
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTHIKER Kordícky extrém

calendar_today 20. 7. 2024
format_list_numbered 4. kolo - Marathon Tour
label Trailový beh
label Detské bežecké preteky
place Kordíky (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Júl - dlhé slnečné dni plnými dúškami

Pozvánka: Júl - dlhé slnečné dni plnými dúškami

Prázdniny a letné mesiace si pre nás pripravili krátke, ale aj naozaj dlhé podujatia. Pozrime sa, čo si pre nás pripravil kalendár v júli.
Pozvánka: Běhej Valachy - obľúbené preteky pre celú rodinu

Pozvánka: Běhej Valachy - obľúbené preteky pre celú rodinu

Príď si už 21. októbra zabehať na posledné podujatie série Valachy tour do Veľkých Karlovíc.
Pozvánka: September - pretekové šialenstvo pokračuje aj na jeseň

Pozvánka: September - pretekové šialenstvo pokračuje aj na jeseň

Leto je na konci, no preteková sezóna nekončí a aj september poriadne preverí našu kondičku. Čo nás čaká?
keyboard_arrow_up