To je dobra otazka

Rovnako sa mozem spytat naco tam ten HR monitor je ked ho nemam pouzivat ale mam si kupit hrudak.
Preco aktualne hrudak nepotrebujem?
- Nemam presne zmerane zony, predpokladam ze to tam bude lietat o 5, 10, mozno i 15 tepov takze ci mi to aktualne lieta o 5 ci 10 tepov je celkom jedno pre zaciatocnika ako som ja
- Nemam zatial pocit ze by merali
hodinky nekonzistentne, pri rovnakej namahe ukazuju rovnake cisla, podla grafov sa tepy menia dobre (zmena kadencie, dlzky kroku, terenu, unavy atd), ukazuju to co citim
- ak meraju stale o 30 tepov viac (co nemeria) tak to nema absolutne ziadny vplyv na to ako to meranie tepu pouzivam, zony som si urcil podla tepu co mi ukazovali hodinky a podla tepu co mi ukazuju rovnake hodinky sa tych zon i drzim
- v klude i pri chodzi tie cisla celkom sedeli s tym co som si nahmatal na zapasti
- to co som nameral a to coho sa drzim uz po mesiaci prinieslo celkom badatelne vysledky (sam som prekvapeny, predpokladal som ze zmenu uvidim tak po 3-4 mesiacoch)
H10 alebo starsiu verziu mam v hladaciku, zatial by sa dalo povedat ze stale len skusam tie hodinky a sam neviem ci sa ich radsej nezbavim a nepockam na nejake lepsie garminy.