KINGofFAILS
Založený: 30. 4. 2020
Bike: Ghost KATO 2.7
Odjazdené '25:
2 084 km
Uff, držím palce a prajem skorý návrat. Na H100 sme sa stretli, matne si ťa pamätám. H100 bola moja prvá 100vka a musím povedať, že tiež mi bolo kadejako. Ultra behám rok, do H100 bola moja najdlhšia trasa Zázrivské pobehanie, čo bolo nejakých 75km, paradoxne 2 týždne pred H100. NA H100 som musel dať prvýkrát aulin, čo mi "odišli" bedrá, cukor bol na minime. Len človek si môže čítať kadečo, pripravovať sa na kadečo, ale pokiaľ si to neprešiel, nevie, čo príde po 80km. A aj tak bolo, keď som si na 80km uvedomil, že ma čaká ešte skoro maratón, v noci a v teréne, ktorý nepoznám, nebolo mi veru všetko jedno. Silou vôle sme to dobehli, čas nebol svetoborný, nejakých 20h, ale na prvú 100 som bol spokojný. O dva týždne ďalšie ultra, Rusínska 66km a tam som už cítil, že telo čerpá z posledného. Celkom som si veril dať 3x ultra za 6 týždnov ( 75 + 118+ 70 ), pomedzi to ešte ako tak behávať, nech nevyjdem z "formy". Síce po dobehnutí Rusínskej som mal energie aj na Javornícku 100 ale povedal som si, že stačí. Teraz som poslúchol "ultrascénu" a dávam si aspoň 2 týždne bez žiadneho behu, žeby sa dalo telo aspoň troška dokopy, potom príde spiroergonometria a 2 mesiace trénovania všeobecnej vytrvalosti, ktorá mi veľmi chýba. Plány na budúci rok smelé, tak sa treba pripraviť.