missy
Založený: 23. 1. 2008
pravda je - v "tvrdších" New Balancoch behám les a kopce, prípadne v nečase (sneh, dážď), ľahšie a "ohybnejšie" Mizuna obúvam na asfalt a behy vo vyššej intenzite.. premýšľam, keď vravíš, že NB sú tvrdé, či si nemal šťastie na modely, ktoré boli "naschval" tvrde - t.j. ako píše Dudo, určené na "iný" terén. Tvrdosť mojich NB je podmienená práve tým, že sú určené do terénu, kde mi oveľa lepšie držia nohu ako "mäkké" boty, istým spôsobom tomu pomáha aj gore-texová povrchová úprava.. totiž to v Palace v Sporte 2000 som pred časom obzerala "mäkké" boty, a hoci mi pamäť až tak dobre neslúži, mám pocit, že som mala na nohách aj viacero NB, ktoré boli "mäkké", ale nehádam sa, keďže toto je dosť subjektívny pocit.. len dodám, že v tomto konkrétnom obchode mali celkom zaujímavé výpredaje a NB-čka sa tam dali kúpiť už od 37 ečiek. Keďže som tu už niečo podobné písala, nechcem, aby to znela ako reklama, ale možno by Ti stálo za to sadnúť na vlak a pozrieť zopár takýchto obchodov, kde majú celkom slušný výber a dokážu Ti aj poradiť.. môj švagor napríklad nedá dopustiť na Walter Sport v Avione, kde sa týpek (ak budeš mať šťastie a stretneš ho tam) vyzná a rád poradí.