hehe, dakujem vam za prispevky
triki tieto stranky o behoch mam uz celkom prestudovane, napisal som, ze som sa snazil ist na prednu cast noh, cize cca prednu polovicu (nie cisto spicky). islo mi o to, aby som nedupal s patami.
CraObspresne tak, tych 1,5 km po tvrdom povrchu bolo na zaciatok dost, ale ked uz som bol blizko maksieho terenu, tak som chcel len vyskusat, ako to pojde po nom.
to uvodne rozhybanie a strecing/bezecku abecedu som podcenil, ale tak robit to na verejnosti na ulici som sa nejako neodvazil
budem to na zaciatok praktikovat tak, ze najprv z domu chodza, kym sa dostanem za obec k polu a tam zacnem s poklusom, prip. abecedou a potom max 1-2 km lahkeho behu, taky jogging

a casom postupne jemne pridavat, ak nohy nebudu proti
na to barefoot sa nateraz vykašli, skus asics alebo mizuno tie su držiaky
chcem ist cestou minimalizmu, tak nebudem kupovat "klasicke" odpruzene a tlmene
topanky a ucit sa
behat v nich, aby som si neskor aj tak kupil barefoot a ucil sa behat odznova inym stylom...
preto spravim kompromis v podobe minimalistickych topanok - moj favorit su tieto
inovejty so 4 mm dropom
inak, co som cital rozne clanky, recenzie a pod. tak odporucaju hlavne zaciatocnikom s minimalizmom/barefoot po kupeni takych topanok najprv v nich chvilu bezne chodit napr. po meste, do prace atd. takze nebudem netrpezlivy, a dam noham sancu, aby si na taku
obuv privykli