ivan ty si ten typ trenera ,ktory kazdemu napari rovnaky trening. Bud zdochnes ,alebo ak mas stastie budes fakt dobry. Ja osobne nebeham zdaleka take objemi ako ty diktujes. Ked som napriklad zabehol v kosiciach 2.40 (uznavam nen to ziadna slava) mal som nabehane okolo 800km a 4 tisicky na biku. Bolo to par rokou dozadu a moje treningy boli len obcas dlhsie ako 10 km . Proste 20km v tempe 5 min som psychicky nezniesol. Proste ruska skola tazkeho drilu neni pre kazdeho

Trepeš piate cez deviate. Akých 20 km v tempe 5 minút.

Si dakedy počul dačo že existuje nejaká ruská škola drilu, vidíš môj nick ivan a ,,logicky,, analogicky, ...

si si vyskladal jednoznačný záver.

Moje
tréningy sú také že nie 20 km tempom 5 minút psychycky nezvládneš ale 21 km tempom 3:12,9 na kilometer na úrovni anaeróbneho prahu sa ti
beží vynikajúco a sú tvojimi neskutočnými zážitkami až do smrti, nechápeš ako je možné že zabehneš s takými pocitmi z plného tréningu a v tréningu polmaratón pod hodinu osem, ked prídeš po 20 rokoch na preteky súperi ťa oslovia
pán bežec. ne dajaký rastorb hejter obecný na nejakom fóre

Tu ideš hodnotiť objemy. Nemáš šajnu o tréningu - ked si zabehol ta si nabehal okolo ...
randy. Aby človek behal aj o 5 rokov ? o 5 rokov je málo. tréningy majú byť také aby behal aj o 20 rokov a skoro ako za mladi, trojky po 3:20, ...