Dnes som absolvoval Stachov memorial v Smoleniciach, taky lahky XC-beh, odbehol som 14 km s 900m prevysenim... bezalo/plazilo sa mimo ine po cervenej znacke cez Zaruby (mnohi poznaju)...
Moc pekny zazitok a opat som spominal na bajkerov, tentoraz v dobrom, hlavne na znacenie a zabezpecenie trati - v cudzom terene sa vzdy tazko orientuje, bez ohladu, ci na bajku, alebo behom, proste unava a vycerpanie, oci dole a stadovity efekt (idem automaticky za tym predo mnou)...
Skupina 9 bezcov sme zabludili, trat nemala ZIADNE znacenie, slo sa intuitivne od nejakeho bodu s regulovcikom k dalsiemu... uvedomil som si, ze bez mobilu a pesi je to dost o hubu, dalej zly pocit na Zarubach, kde nebolo zivej duse... keby si tam niekto vyvalil koleno alebo clenok, co je dost pravdepodobne, do vecera by ho nik nenasiel... Proste som si len spomenul, vazme si znacenia na nasich MTB - maratonoch, mohlo by to byt omnoho horsie...
Na zaver som organizatora zahrnul sprskou vulgarnych nadavok. Ako odpoved som dostal, ze statisticky je to ok, ked z 80 pretekarov zabludi IBA 9