scheduleNaše predajne a otváracie hodiny local_shippingDoručenie a osobné odbery fungujú normálne
Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Boot Bananas sušič a dezodorant do lyžiarok

24,99 
Skladom posledné 2 ks

Boot Bananas sušič a dezodorant do lyžiarok

Boot bananas boli vyvinuté Alex a jej partnerom Philom - lezeckým inštruktorom. Boot Bananas sa narodili z ich túžby nadobro sa zbaviť Philových páchnucich topánok a lezečiek.

Je to ... banán!
Práve keď sa presťahovali spoločne do prvého bytu, problém s Philovými lezečkami sa už nedal skryť. Skúšali všetko čo bolo na trhu s dezodorantmi do obuvi k dispozícii, ale nič na Philove lezečky nefungovalo. Nakoniec sa teda Phil a Alex rozhodli bojovať proti zápachu z topánok sami. Alex sa rozhodla nepoužívať žiadne chemikálie, a tak spoločne s Philom vyvinuli vlastnú silnú zmes prirodzene dezodoračných solí, minerálov a prírodných parfumov. Alex dostala za úlohu navrhnúť optimálny tvar priateľský k topánkam a lezečkám.

 V momente keď začala svoje nápady kombinovať so žltým bavlneným povlakom, nápad bol tu, a tak sa zrodili Boot banány. Akonáhle Phil dôkladne otestoval funkčnosť Boot Bananas, vrhli sa na testovanie ďalší kamaráti lezci. Z Philovho a Alex bytu sa razom stala manufaktúra na "banány" a byt bol prevoňaný levanduľou.

Plody ich práce
Phil a Alex nasledujúci rok vyrobili pre svojich kamarátov, priateľov, známych, kamarátov kamarátov z domova okolo 8 000 Boot Bananas, keď v roku 2013 dostali ponuku spojiť sa so značkou Troll outdoors. Dnes sú Boot Bananas vyrábané ich špecializovaným tímom v Skipton, North Yorkshire.
Vlastnosti produktu
Ako sa o Boot Bananas starať?
V prípade nepoužívania ich skladujte v igelitovom obale v ktorom sú predávané, nikdy ich však do tohto obalu nevkladajte vlhké. Obsiahnuté aktívne zložky by nemohli vyschnúť a a stratila by sa ich účinnosť. Čas od času nechajte "banány" vyschnúť na slniečku alebo v blízkosti zdroja tepla. Nevystavujte svoje "banány" chladu. V prípade, že ich necháte cez noc v aute v chladnom počasí, nechajte ich nasledujúci deň vyschnúť najlepšie na slnku.
Ako spoznáte, že je čas na nové?
Aktívne ingrediencie majú tendenciu postupom času hnednúť. Deje sa tak predovšetkým pri častom a aktívnom používaní, keď "banány" absorbujú pravidelne vlhkosť z vašich topánok. Akonáhle začnú Boot Bananas strácať farbu, je najvyšší čas zaobstarať si nové. S ohľadom na účinnosť odporúčame vymeniť ich najneskôr za 6 mesiacov, pokiaľ sa však o vaše Boot Bananas nebudete starať podľa vyššie uvedených odporúčaní je možné, že sa bude jednať o interval kratší.
Detaily produktu
Druh športu skialpinizmus, lyžovanie
ID produktu 297310

Hodnotenie 0/5

(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
Pridaj svoje hodnotenie
Za každé tvoje hodnotenie získavaš body do vernostného systému

comment Hodnotenia

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne hodnotenia

Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
Boot Bananas je jedinečná značka, ktorá sa špecializuje na vytváranie inovatívnych a ekologických riešení starostlivosti o obuv. Vďaka hravému názvu a záväzku k trvalej udržateľnosti si značka Boot Bananas získala popularitu medzi outdoorovými nadšencami, turistami, športovcami a všetkými, ktorí nosia obuv, ktorá potrebuje zvýšenú starostlivosť. Základom filozofie spoločnosti Boot Bananas je presvedčenie, že každý si zaslúži čerstvú obuv bez zápachu. Ich vlajkový produkt Boot Banana je prírodný dezodorant na obuv vyrobený zo starostlivo vybranej zmesi zložiek vrátane bambusového uhlia, hydrogenuhličitanu sodného a esenciálnych olejov. Táto účinná kombinácia účinne pohlcuje vlhkosť, neutralizuje nepríjemné pachy a zanecháva topánky voňavé a čisté. Boot Bananas sa odlišuje svojou oddanosťou k udržateľnosti. Značka používa vo svojich výrobkoch materiály z etických zdrojov a šetrné k životnému prostrediu, čím zabezpečuje, že ich vplyv na planétu je minimálny.
Všetko o nákupe u nás

Tu nájdeš odpovede na tvoje otázky ohľadom dopravy, platby, bezpečnosti a mnoho iného.

Možeš skúsiť aj tieto vyhľadávania
K tomuto produktu sa môžu hodiť
Prečo nakupovať u nás
Spoznaj výhody nákupu
Prečo nakupovať u nás
Viac info o nákupe
1 000 000+ objednávok

Sme najväčší cyklistický e-shop na Slovensku overený desiatkami tisíc spokojných zákazníkov.

Jedinečný zákaznícky servis

Sme k dispozícii cez email, chat, telefón alebo osobne v MTBIKER centre.

Aktívne podporujeme cyklistiku na Slovensku

Aj vďaka Tvojej objednávke podporujeme rozvoj cyklistiky.

Bezpečný nákup a metódy platby

Proces platby je bezpečný a ponúkame Ti široké možnosti.

Vernostný systém

Odmeníme Ťa za nákup a takisto za kvalitné príspevky v MTBIKER fóre, e-shope, výjazdoch a fotogalérii.

MTBIKER centrum a showroom

Navštív nás v predajni s pump-trackom pri trailoch alebo v historickej budove v centre Bratislavy.

Viac info o nákupe
navigate_before navigate_next
keyboard_arrow_up contact_support